Digitalna štampa

konica-minolta-bizhub-c253Digitalna štampa je osmišljena da u potpunosti olakša proces štampe. Pripremljen materijal sa kompjutera odlazi pravo u mašinu za digitalnu štampu koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka.

Digitalna štampa je posebno pogodna za: vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cenovnike, memorandume, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samolepljive etikete, nalepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače…

U našem Studiu DENIK možete odabrati različite vrste papira za štampu, od klasičnih do ukrasnih papira različitih gramaža.

Brzina i ekonomičnost kod štampe u malim i srednjim tiražima garantuje odličan odnos cene i kvaliteta, a veliki izbor materijala za štampu i različite gramaže papira sa mogućnošću štampe do A3 formata su pravi izbor za Vas.

Digitalna štampa pruža brojne prednosti u odnosu na standardnu ofset štampu, najbitnije prednosti su: brzina i pristupačnost u štampi malih tiraža, izradu komadnih uzoraka ili probnih otisaka pre štampe velike serije proizvoda.

Digitalna stampa, Novi Sad, Fotokopiranje, Stampanje sa USB, Stampanje sa CD, Skeniranje novi sad, Graficki dizajn, priprema za stampu..

Comments are closed